Bódi Bianka

Bódi Bianka (beceneve Bibi) 1997. január 5-én született a Bak csillagjegyben. Négyévesen kezdett el táncolni, mert a legjobb barátnője már a Gráciába járt, és ő is ki szerette volna próbálni. Az első produkció, amiben versenyzőként részt vett egy gyermek diszkó formáció volt, majd következtek sorra az első helyezések csoportban és formációban, később szólóban és párosban is. Partnere hosszú éveken keresztül Dávid Patrik volt, akivel négy világsikerű show duót táncoltak, többszörös magyar bajnokok és világbajnoki második helyezettek lettek.A Móra Ferenc Általános Iskola első és második osztályos tanulója volt, majd átkerült a Győri Tánc-és Képzőművészeti Iskolába. Az eddigi legemlékezetesebb szerepek: a Diótörőben Marika, Paquita szóló variácó és a Győri Balett Chaplin című darabjában a Kölyök.

Bibi négy éven keresztül tanult autentikus indiai táncot (odisszit) Mladonyiczki Edit, a Győri Nemzeti Színház táncművészének csoportjában. Edit néninek ő volt az egyik legjobb tanítványa, úgy táncolt, mintha előző életében indiainak született volna. Sajnos a balett iskolai elfoglaltság miatt nem tudta folytatni, de most nehatóbban kezdett foglalkozni az indiai táncok populárisabb ágazatával, a Bollywood dance-szel.

Bibi egyik legnagyobb sikerét a Macskák a kalapban című gyermek csoportos produkció jelenti: ezzel nemcsak Európa bajnokok és világbajnoki második helyezettek lettek, hanem a Magyar Táncművészeti Főiskola koreográfus – versenyén harmadik helyre értékelték őket, és Bianka megkapta a legjobb táncos különdíját is.

Gyermek egyéni kategóriában Bibi első komoly produkciója a „Vissza a feladónak” című szóló, amely világbajnoki 10. helyen végzett. A következő próbálkozás, a „Mit parancsolsz, édes gazdám?” az Európa bajnoki második és a világbajnoki harmadik helyet szerezte meg. Junior korcsoportos egyéni bemutatója országos első és magyar bajnoki második lett, sajnos sérülés miatt Bibi nem mutathatta be nemzetközi versenyen.