Website Logo

Ovisok (Győr)

BEIRATKOZÁS! INDUL AZ ÚJ TANÉV!

Ovis tanfolyamunk
 első féléve 4-5 évesek részére szeptember 12-én indul, csütörtökönként 16 órától 16 óra 45 percig tart. Helye: Grácia Stúdió tükrös balett terem, Puskás T.u.8.  Tanár: Gellért Tünde nívódíjas, diplomás táncpedagógus, a sporttáncok mestere (20/936-7788, graciaart@gmail.com, fb-oldal: Grácia Mozgásstúdió).
 
A szülők megtekinthetik az első órát (a gyermeknek be kellene állni a többi közé, hogy kipróbálja, teszik-e neki). A második órán már egyedül kell részt venni a kicsinek az órán (a szülő megvárhatja a stúdióban). Csak ezután lehet beíratni.Első félév végén bemutató órán, tanév végén nyilvános gálaműsorkeretében nézhetik meg a szülők, mennyit fejlődött a gyermek mozgása. Utóbbi alkalomra vendégeket is lehet hozni.

Az óra felépítése: táncelőkészítő gimnasztika, nyújtó gyakorlatok, improvizációt és kreativitást fejlesztő gyakorlatok, tánckoreográfia gyakorlása.
 
A tanfolyami díj félévre (4 hónap): 13.000,- Ft. Beiratkozáskor egy összegben kérjük befizetni.
 
Javasolt öltözék: kényelmes ruházat, ami nem gátolja a gyermek mozgását, vastag zokni, összegumizott, elcsatolt frizura (hajpánt, merev talpú ovis benti cipő nem!).

Ha a gyermek még nincs 4 éves, de benn marad a teremben szülő nélkül, nyugodtan beíratható!

380x695_melody_bear

Musical/Show  tanfolyamunk 5-6 évesek részére szeptember 12-én indul, csütörtökönként 16 óra 45 perctől 17 óra 30 percig tart. Helye: Grácia Stúdió tükrös balett terem, Puskás T.u.8.  Tanár: Gellért Tünde nívódíjas, diplomás táncpedagógus, a sporttáncok mestere (20/936-7788, graciaart@gmail.com, fb-oldal: Grácia Mozgásstúdió).
 
A szülők megtekinthetik az első órát (a gyermeknek be kellene állni a többi közé, hogy kipróbálja, teszik-e neki). A második órán már egyedül kell részt venni a kicsinek az órán (a szülő megvárhatja a stúdióban). Csak ezután lehet beíratni. Első félév végén bemutató órán, tanév végén nyilvános gálaműsorkeretében nézhetik meg a szülők, mennyit fejlődött a gyermek mozgása. Utóbbi alkalomra vendégeket is lehet hozni.

Az óra felépítése: táncelőkészítő gimnasztika, nyújtó gyakorlatok, improvizációt és kreativitást fejlesztő gyakorlatok, koreográfia gyakorlása egy híres musical vagy zenés film zenei anyagára.

Idén -  az új Aladdin - film (Walt Disney) zenéjére táncolunk!!!

aladdin-movie-banner-disney


 
A tanfolyami díj félévre (4 hónap): 13.000,- Ft. Beiratkozáskor egy összegben kérjük befizetni.
 
Javasolt öltözék: kényelmes ruházat, ami nem gátolja a gyermek mozgását, vastag zokni, összegumizott, elcsatolt frizura (hajpánt, merev talpú ovis benti cipő nem!).

Laura es Lili

(Fotó: Csobay Dániel)

FIGYELEM!

VERSENYZŐ UTÁNPÓTLÁS CSOPORT


6-9 éves gyermekek számára (kizárólag iskolásoknak!), akik idővel versenyzők szeretnének lenni. Szeptember 12-én indul, csütörtökönként 17 óra 30 perctől 18 óra 30 percig tart. Helye: Grácia Stúdió tükrös balett terem, Puskás T.u.8.  Tanár: Gellért Tünde nívódíjas, diplomás táncpedagógus, a sporttáncok mestere (20/936-7788, graciaart@gmail.com, fb-oldal: Grácia Mozgásstúdió).

Az óra felépítése: táncelőkészítő gimnasztika, nyújtó-és erősítő gyakorlatok, képességfejlesztés, talajelemek, ugráselőkészítés, kis csoportos koreográfia. A növendékek bejárhatnak a versenyzők órájára (szerdánként 16.30 -17.30.).

A tanfolyami díj félévre (4 hónap): 16.000,- Ft. Beiratkozáskor egy összegben kérjük befizetni.

Ajándék minden beiratkozó számára:

táskák 2019