Website Logo

Ovisok (Győr)

FIGYELEM!!!
FEBRUÁRTÓL INDUL A MÁSODIK FÉLÉV!
Már lehet jelentkezni ingyenes próbaórákra Gellért Tündénél, a tanfolyamok vezetőjénél (20/936-7788)!

kicsiknek

BEIRATKOZÁS! INDUL A MÁSODIK FÉLÉV!

Ovis tanfolyamunk
 második féléve 4-5 évesek részére február 3-án indul, csütörtökönként 16 órától 16 óra 45 percig tart. Helye: Grácia Stúdió tükrös balett terem, Puskás T.u.8.  Tanár: Gellért Tünde nívódíjas, diplomás táncpedagógus, a sporttáncok mestere (20/936-7788, graciaart@gmail.com, fb-oldal: Grácia Mozgásstúdió).
 
A szülők megtekinthetik az első órát (a gyermeknek be kellene állni a többi közé, hogy kipróbálja, teszik-e neki). A második órán már egyedül kell részt venni a kicsinek az órán (a szülő megvárhatja a stúdióban). Csak ezután lehet beíratni.Első félév végén bemutató órán, tanév végén nyilvános gálaműsorkeretében nézhetik meg a szülők, mennyit fejlődött a gyermek mozgása. Utóbbi alkalomra vendégeket is lehet hozni.

Az óra felépítése: táncelőkészítő gimnasztika, nyújtó gyakorlatok, improvizációt és kreativitást fejlesztő gyakorlatok, tánckoreográfia gyakorlása.
 
A tanfolyami díj félévre (4 hónap): 14.000,- Ft. Beiratkozáskor egy összegben kérjük befizetni.
 
Javasolt öltözék: kényelmes ruházat, ami nem gátolja a gyermek mozgását, vastag zokni, összegumizott, elcsatolt frizura (hajpánt, merev talpú ovis benti cipő nem!).

Ha a gyermek még nincs 4 éves, de benn marad a teremben szülő nélkül, nyugodtan beíratható!

380x695_melody_bear

Musical/Show  tanfolyamunk 5-6 évesek részére február 3-án indul, csütörtökönként 16 óra 45 perctől 17 óra 30 percig tart. Helye: Grácia Stúdió tükrös balett terem, Puskás T.u.8.  Tanár: Gellért Tünde nívódíjas, diplomás táncpedagógus, a sporttáncok mestere (20/936-7788, graciaart@gmail.com, fb-oldal: Grácia Mozgásstúdió).
 
A szülők megtekinthetik az első órát (a gyermeknek be kellene állni a többi közé, hogy kipróbálja, teszik-e neki). A második órán már egyedül kell részt venni a kicsinek az órán (a szülő megvárhatja a stúdióban). Csak ezután lehet beíratni. Első félév végén bemutató órán, tanév végén nyilvános gálaműsorkeretében nézhetik meg a szülők, mennyit fejlődött a gyermek mozgása. Utóbbi alkalomra vendégeket is lehet hozni.

Az óra felépítése: táncelőkészítő gimnasztika, nyújtó gyakorlatok, improvizációt és kreativitást fejlesztő gyakorlatok, koreográfia gyakorlása egy híres musical vagy zenés film zenei anyagára.

 
A tanfolyami díj félévre (4 hónap): 14.000,- Ft. Beiratkozáskor egy összegben kérjük befizetni.
 
Javasolt öltözék: kényelmes ruházat, ami nem gátolja a gyermek mozgását, vastag zokni, összegumizott, elcsatolt frizura (hajpánt, merev talpú ovis benti cipő nem!).

Laura es Lili

(Fotó: Csobay Dániel)