Dorkó Edina A világhírű Győri Balett táncművésze, a Magyar Táncművészeti Főiskola tanára, a Grácia Művészeti Intézet óraadó tanára, Tíra show szólójának balett mestere.
A táncművészi és táncpedagógusi diplomát a Magyar Táncművészeti Főiskolán szerezte. 12 évig volt a Győri Balett magántáncosa, 11 évig tanított a Győri Tánc-és Képzőművészeti Iskolában. A Grácia Művészeti Intézetben több éve foglalkozik a versenyzők egyéni felkészítésével.
Gellért Tünde A Grácia Művészeti Intézet igazgatója, koreográfus, edző, magyar szakos középiskolai tanár. Nívódíjas táncpedagógus, a "sporttáncok mestere" címet három ízben nyerte el, "A tánc világáért - A világ táncáért" nemzetközi kitüntetés birtokosa.
Szűcs Nicoleta Marosvásárhelyen 11 évig ritmikus gimnasztikázott, és 1992-ben a román válogatott csapat tagja lett. Csapatban többszörös román bajnok, egyéniben ezüst- és bronzérmes. 1996-ban kezdte el edzői pályafutását Marosvásárhelyen. 1999-ben jött át Magyarországra, ahol megismerkedett a tánccal, fitness - szel, jazzbalettel, valamint 2004-ben ritmikus gimnasztikából edzői oklevelet szerzett.