Website Logo

Rendezvények, események

SOKSZÍNŰ TÁBOR

2019-03-19

Játékos német nyelvtanulás, tánc, kézműveskedés, drámajáték és külső program (állatkert, játszótér, játszóház stb.) alsó tagozatos gyerekeknek Győrben! Időpont: 2020. június 22-26. Limitált létszám: 25 fő/turnus. Nálunk senki nem fog unatkozni!

Bővebb információ: 20/936-7788

Tízórait mindenki hoz magával, ebédelni a Horváthkert Étteremben fogunk, az uzsonna pedig a táborvezetők feladata lesz.

gyerekek

A tábort Gellért Tünde tánc-és drámapedagógus vezeti, akinek 3 évtizedes tapasztalata van az ovis és kisiskolás, alsós gyermekek oktatásában és táborvezetésben. Olyan tábort szeretne rendezni, ahol a gyermek jól érzi magát, játékos módon új és izgalmas dolgokkal találkozik, ahol barátokra és élményekre talál, ahol a nap minden percét élvezi. Egy biztos: unatkozni nem fognak!

jacint5


A tábor nyelvtanára, Petényiné Harnisch Ildikó több mint három évtizede oktat német nyelvet gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Kiemelten fontosnak tartja a játékos nyelvtanulás, az állandó kommunikáció, a tevékenykedés és a mozgás összekötését a tábor folyamán, valamint olyan közösség létrejöttét, ahol a gyermekek jól érzik magukat, és naponta többször maradandó élményhez jutnak. Ilyen közegben megszeretik az idegen nyelvet, és nem félnek a saját szintjükön használni. Két csoportban foglalkoznak majd a némettel: az egyik ismerkedik vele, a másik elmélyíti eddigi tudását.

Aktuális, friss információ a Sokszínű tábor facebook oldalán!

A tábor költsége: 22.000,- Ft/ fő. A jelentkeztetés megkezdődött!

Tovább olvasom

Tanévzáró vizsgaelőadások 2018

2018-06-01

Rohamosan közeledik a tanév vége, és iskolánkban modern táncos növendékeink vizsgabemutatókon mutatják be a közönségnek, hogy milyen tudásra tettek szert.

Tovább olvasom

Beiratkozás

2017-08-28

EIRATKOZÁS A 2019/2020-AS TANÉVRE
Győri tagozat

 

A beiratkozás időpontja: 2019. szeptember 13. péntek 18 óra, helye: Kölcsey Általános Iskola (Győr, Szent Imre út 27.).

A beiratkozási lap kitöltéséhez kérjük magukkal hozni a következő adatokat:

  • társadalombiztosítási kártya száma,
  • oktatási azonosító (11 számjegyű, 7-tel kezdődik, nem azonos a diákigazolvány számával!),
  • jegyzői igazolás tartós betegségről vagy hátrányos szociális helyzetről (ennek hiányában nem tudunk eltekinteni a szülői hozzájárulás befizetéséről).
Beiratkozáskor az első féléves szülői hozzájárulás (9.000,- Ft/félév) vagy a tandíj (27.000,- Ft) összege befizetésre kerül.

Beiratkozási lap letöltése a budapesti tagozathoz, illetve a győri tagozathoz.

Tovább olvasom

GRÁCIA GYERMEK TÁBOR

2017-07-31

IDEJE: 2020. AUGUSZTUS 15-19.
HELYE: GRÁCIA STÚDIÓ - GYŐR, PUSKÁS TIVADAR U.8.

Minden 5-12 éves gyereknek, aki versenyző szeretne lenni, vagy csak kellemes és hasznos nyárvégi időtöltésre vágyik. Minden tanárunk diplomás táncpedagógus vagy táncművész.

Tovább olvasom