Website Logo

Bemutatkozás

Iskolánk 2002 szeptemberében kezdte első tanévét három tagozaton Győrben. Jelenleg Budapesten és Győrben a következő tagozatokon lehet nálunk tanulni:

  • modern tánc (jazztánc, klasszikus balett, show tánc).Tagozatvezető: Gellért Tünde nívódíjas táncpedagógus, a sporttáncok mestere
  • társastánc. Tagozatvezető: Petes Beáta táncpedagógus, a Platina Versenytánc Club vezetője
  • színjátszás. Tagozatvezető: Frankó Kata drámapedagógus
  • képzőművészet (rajz, grafika, festészet, korongozás, divat-, jelmez- és díszlettervezés). Tagozatvezető: Goda Richárd képzőművész, tanár.

Budapesti telephelyünket Vér Hajnalka táncpedagógus vezeti.

Minden osztály hetente kétszer másfél órában dolgozik. Az osztályok 11-20 fősek. Az órákat hétköznap délután és hétvégén tartjuk.

Az osztályokba életkor alapján van besorolás, valamint lehetőség nyílik szintfelmérés alapján magasabb évfolyamon kezdeni a tanulmányokat.
A félév és a tanév végén minden tanuló bizonyítványt kap. Ilyenkor vizsgaelőadáson és tárlaton mutatják be tudásukat.

A költségekhez való hozzájárulás félévenként mindössze 12.000,- Ft / fő. (Versenyzőink esetében ennél magasabb a szülői hozzájárulás). Amennyiben a gyermek tartósan beteg vagy hátrányos szociális helyzetű, és erről jegyző által kiállított igazolást hoz, díjmenetesen iratkozhat be hozzánk. 

Tandíj félévenként: 36.000,- Ft / fő. Tandíjat kizárólag akkor kezd fizetni, ha a tanuló másik alapfokú művészeti iskolába is jár, és azt az intézményt jelöli meg

A tanév folyamán lehetőség nyílik budapesti színház- és múzeumlátogatásra (beleértve a balett- és musical előadásokat), meghívott vendégtanárok (hazai és külföldi) hétvégi kurzusain, nyári edző-és napközis táborokon, továbbképzéseken való részvételre.

JELENTKEZÉS

Ha gyermeke betöltötte vagy a következő tanévben tölti be hatodik életévét, akkor semmi akadálya nincs a beiratkozásnak. Egészen a középiskolai tanulmányok elvégzéséig tanulhat nálunk mindenki (ha betöltötte a tanuló a 18. életévét, és még nem fejezte be középiskolai tanulmányait, iskolalátogatási igazolással tud beiratkozni hozzánk).

Várjuk a jelentkezőket beiratkozásainkon és szintfelmérőinken.

Kérjük a képzőművészeti tagozatra jelentkezőket, hogy szíveskedjenek saját alkotásokat magukkal hozni, hogy megkönnyítsék tanáraink számára az osztályokba sorolást.

A színjátszó tagozatra jelentkezők készüljenek arra, hogy legalább egy verset könyv nélkül kérünk előadni.

A modern tánc tagozatra jelentkezők gyakorló ruhát és cípőt hozzanak magukkal (esetükben a szintfelmérés csoportosan történik).


Az időpontokat a napi sajtóban közöljük, illetve honlapunkon nyilvánossá tesszük.
Bővebb információ: 06-20/936 77 88

Beiratkozási lap letöltése a budapesti tagozathoz, illetve a győri tagozathoz.