Website Logo

Gyermek versenyzők (Győr)

Mit adhat a gyermeknek a versenyzés?

  • Nagyobb önismeretre nevel, lehetővé teszi, hogy megismerjük adottságainkat, képességeinket.
  • Arra késztet, hogy legyőzzük gyengeségeinket, és önmagunkhoz képest folyamatosan fejlődjünk.
  • Megtanít arra, hogyan takarékoskodjunk jobban az időnkkel, fegyelmezettebb életmódra nevel.
  • Kemény munkára, összpontosításra, céltudatosságra késztet.
  • Sportszerűségre, a játékszabályok és az ellenfél tiszteletére tanít.
  • A jó versenyeredmények nagyobb önbizalmat, sikerélményt adnak, és ennek hatása a hétköznapi életben is jelentkezik.
  • Megtanulunk küzdeni, a lehető legtöbbet kihozni magunkból, és megtanulunk büszkének lenni arra, amit saját erőnkből érünk el. Életünk többi területén is bátran neki merünk vágni az aktuális feladatnak, nem hátrálunk meg a döntések elől, és nem hibáztatunk másokat a saját kudarcunk miatt.

(Bővebben a témáról itt!)

Laura es Lili
Versenyzőink először formációs csoportunkban versenyeznek (maximum 24 fő). Hetente kétszer jönnek órára: szerdán délután táncelőkészítő gimnasztikára és klasszikus balettre, szombat délelőtt pedig a formációs koreográfiát tanulják.

Később a formáció mellett már 5-7 fős kis csoportban is dolgoznak, majd külön órák keretén belül lehetőségük lesz szóló és/vagy páros koreográfiával is versenyezni.

tukros
A táncelőkészítő gimnasztikát és a klasszikus balett alapjait Boldizsár Natasa rg-edző oktatja, a show tánc koreográfiákat Gellért Tünde nívódíjas táncpedagógus, a sporttáncok mestere készíti.

Bővebb tájékoztatás: 20/936-7788.

labkihuzas_1

Szeretettel várjuk azokat az 5-11 éves gyerekeket, akik szeretnének jobban és gyorsabban fejlődni, mint általános tánc osztályainkban, táncversenyeken összemérni tudásukat kortársaikkal, fellépéseken, bemutatókon részt venni!

Szülői hozzájárulás: 28.000,- Ft/félév.
Tandíj: 35.000,- Ft/félév (amennyiben a gyermek másik művészeti iskolába is jár, és azt az intézményt jelöli meg elsőnek).

Jelentkezés kizárólag szeptember 29-ig! Utána egész évben nem tudunk már a versenyzőkhöz új növendéket felvenni. Megértésüket köszönjük.

Klaudia

(Fotók: Csobay Dániel)

Ajándék minden új beiratkozó számára:

táskák 2019