Website Logo

SOKSZÍNŰ TÁBOR 2021

2021-04-25

Játékos német nyelvtanulás, tánc, kézműveskedés, drámajáték és külső program (állatkert, játszótér, játszóház stb.) alsó tagozatos gyerekeknek Győrben! Időpont: 2021. június 21-25. Limitált létszám: 25 fő/turnus. Nálunk senki nem fog unatkozni!

Bővebb információ: 20/936-7788

Tízórait mindenki hoz magával, ebédelni a Horváthkert Étteremben fogunk, az uzsonna pedig a táborvezetők feladata lesz.

gyerekek

A tábort Gellért Tünde tánc-és drámapedagógus vezeti, akinek 3 évtizedes tapasztalata van az ovis és kisiskolás, alsós gyermekek oktatásában és táborvezetésben. Olyan tábort szeretne rendezni, ahol a gyermek jól érzi magát, játékos módon új és izgalmas dolgokkal találkozik, ahol barátokra és élményekre talál, ahol a nap minden percét élvezi. Egy biztos: unatkozni nem fognak!

jacint5

A tábor nyelvtanára, Petényiné Harnisch Ildikó több mint három évtizede oktat német nyelvet gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Kiemelten fontosnak tartja a játékos nyelvtanulás, az állandó kommunikáció, a tevékenykedés és a mozgás összekötését a tábor folyamán, valamint olyan közösség létrejöttét, ahol a gyermekek jól érzik magukat, és naponta többször maradandó élményhez jutnak. Ilyen közegben megszeretik az idegen nyelvet, és nem félnek a saját szintjükön használni. Két csoportban foglalkoznak majd a némettel: az egyik ismerkedik vele, a másik elmélyíti eddigi tudását.

Aktuális, friss információ a Sokszínű tábor facebook oldalán!

A tábor költsége: 25.000,- Ft/ fő. A jelentkeztetés megkezdődött!

Vissza a hírekhez.