Website Logo

Ovisok (Győr)

INDUL A MÁSODIK FÉLÉVÜNK!

Már lehet jelentkezni ingyenes próbaórákra Gellért Tündénél, a tanfolyamok vezetőjénél (20/936-7788)!

kicsiknek
BEIRATKOZÁS! INDUL AZ ÚJ FÉLÉV!

Ovis tanfolyamunk
 próbaórái 4-5 évesek részére február 8-val indulnak, csütörtökönként 16 órától 16 óra 45 percig. Helye: Grácia Stúdió tükrös balett terem, Puskás T.u.8.  Tanár: Gellért Tünde nívódíjas, diplomás táncpedagógus, a sporttáncok mestere (20/936-7788, graciaart@gmail.com, fb-oldal: Grácia Mozgásstúdió).
 
A szülők megtekinthetik az első órát (a gyermeknek be kellene állni a többi közé, hogy kipróbálja, teszik-e neki). A második órán már egyedül kell részt venni a kicsinek az órán (a szülő megvárhatja a stúdióban). Csak ezután lehet beíratni.Első félév végén bemutató órán, tanév végén nyilvános gálaműsorkeretében nézhetik meg a szülők, mennyit fejlődött a gyermek mozgása. Utóbbi alkalomra vendégeket is lehet hozni.

Az óra felépítése: táncelőkészítő gimnasztika, nyújtó gyakorlatok, improvizációt és kreativitást fejlesztő gyakorlatok, tánckoreográfia gyakorlása.
 
A tanfolyami díj félévre (4 hónap): 17.000,- Ft. Beiratkozáskor egy összegben kérjük befizetni.
 
Javasolt öltözék: kényelmes ruházat, ami nem gátolja a gyermek mozgását, vastag zokni, összegumizott, elcsatolt frizura (hajpánt, merev talpú ovis benti cipő nem!).
Ha a gyermek még nincs 4 éves, de benn marad a teremben szülő nélkül, nyugodtan beíratható!


380x695_melody_bear


Musical/Show
  tanfolyamunk próbaórái 5-9 évesek részére február 8-val indulnak, csütörtökönként 16 óra 45 perctől 17 óra 30 percig. Helye: Grácia Stúdió tükrös balett terem, Puskás T.u.8.  Tanár: Gellért Tünde nívódíjas, diplomás táncpedagógus, a sporttáncok mestere (20/936-7788, graciaart@gmail.com, fb-oldal: Grácia Mozgásstúdió).
 
A szülők megtekinthetik az első órát (a gyermeknek be kellene állni a többi közé, hogy kipróbálja, teszik-e neki). A második órán már egyedül kell részt venni a kicsinek az órán (a szülő megvárhatja a stúdióban). Csak ezután lehet beíratni. Első félév végén bemutató órán, tanév végén nyilvános gálaműsorkeretében nézhetik meg a szülők, mennyit fejlődött a gyermek mozgása. Utóbbi alkalomra vendégeket is lehet hozni.

Az óra felépítése: táncelőkészítő gimnasztika, nyújtó gyakorlatok, improvizációt és kreativitást fejlesztő gyakorlatok, koreográfia gyakorlása egy híres musical vagy zenés film zenei anyagára. Idén: Macskák (Cats).

A tanfolyami díj félévre (4 hónap): 17.000,- Ft. Beiratkozáskor egy összegben kérjük befizetni.
 
Javasolt öltözék: kényelmes ruházat, ami nem gátolja a gyermek mozgását, vastag zokni, összegumizott, elcsatolt frizura (hajpánt, merev talpú ovis benti cipő nem!).


Macskák