Website Logo

Társastánc (Győr)

Társastánc oktatása indul iskolánkban Petes Beáta többszörös bajnok, a Platina Táncstúdió vezetőjének irányításával, melyre szeptember folyamán lehet jelentkezni! 

A beiratkozás időpontja: 2019. szeptember 13. péntek 18 óra, helye: Kölcsey Általános Iskola (Győr, Szent Imre út 27.).

A beiratkozási lap kitöltéséhez kérjük magukkal hozni a következő adatokat:

  • társadalombiztosítási kártya száma,
  • oktatási azonosító (11 számjegyű, 7-tel kezdődik, nem azonos a diákigazolvány számával!),
  • jegyzői igazolás tartós betegségről vagy hátrányos szociális helyzetről (ennek hiányában nem tudunk eltekinteni a szülői hozzájárulás befizetéséről).
Beiratkozáskor az első féléves szülői hozzájárulás (9.000,- Ft/félév) vagy a tandíj (27.000,- Ft) összege befizetésre kerül.

Beiratkozási lap letöltése a győri tagozathoz.

tangó kép

Próbaóráink szeptember 9-vel kezdődnek. Minden érdeklődő díjmentesen és minden további kötelezettség nélkül részt vehet egy próbaórán (kérjük kapcsolatba lépni a megfelelő tanárral:  Petes Beáta  - társastánc - 20/457-0404, ez után lehet a helyszínen jelen lévő iskolatitkárnál vagy gazdasági vezetőnél beiratkozni, ha nem sikerül a központi beiratkozásra eljutni.

Mivel az iskola működéséhez szükséges állami támogatást csak szeptemberi beiratkozóknál vehetjük igénybe, kérjük, tartsák be a szeptember 30-i legvégső határidőt! Beiratkozás a többi hónapban csak igazgatói külön engedéllyel lehetséges!


Richard McDonald tangófantáziája bronzbanCélom, hogy minél több emberrel megszerettessem ezt a gyönyörű művészi sportágat! Számomra az boldogságot jelent, ha adhatok valamit, amitől értékesebbek, többek lesznek... és boldogabbak! A sport oldala megtanít küzdeni dolgokért, elérni a célt, egészségre nevel, kondiban tart. A tánc része megtanít mélyen érezni, látni a szépet, kifejezni az érzéseket, átélni, megélni azt... Ezáltal lesz kerek a világ, ha mindezt a táncórákon kívül is megtesszük, meglátjuk a mindennapi élet apró pillanataiban... Én ezért táncolok.

Petes Beáta

Minden új beiratkozónk logós hátizsákot kap ajándékba!

Grácia hátizsák