Website Logo

Prutzki Cintia

1998-ban Győrben születtem.

Iskolai tanulmányaimat a Győri Móra Ferenc Általános Iskola és Szakgimnáziumában kezdtem és folytattam.  Ide járok már 12 éve. Az érettségivel Oktatási asszisztens és sporttanfolyam szervező szakmai bizonyítványt szereztem. Idén (2017) Sportedzői  végzettségért kezdem a 13. évet.

Sport iránti szeretetem már egész kis koromban megmutatkozott és ezzel kezdődtek meg a táncos éveim.  Négy éves koromban a Nagymamám vitt el felvételizni a Gráciába, ami örömömre sikeres lett. Így részese lettem egy csodálatos közösségnek és az akkori formációnak (2006.VB.2.hely) amivel megkezdődtek a versenyzős éveim. Későbbiekben versenyeztem már csoportban (2008.Vb.2.hely), párosban (2008.VB.6.hely) és szólóban (OB. 1. hely). A show táncon kívül lehetőségem volt kipróbálni magam Indiai (10évig), Balett valamint Modern táncban, melyek mellett akrobatikát is tanultam. Mindig nagy szeretettel és szorgalommal jártam a különböző órákra, aminek meg is lett az eredménye: Magyar bajnoki, Európa bajnoki, Világ bajnoki cím megszerzése.

Versenyzéseimmel egy időben Tünde néni mellett kezdtem el asszisztensi tevékenységem 2012-től egészen napjainkig. Ez idő alatt szólókat és csoportokat koreografáltam.  Az Olaszországban megrendezett  Világ bajnokságon a  Junior csoport amit Tünde nénivel közösen készítettünk 2015-ben  és 2016-ban Világbajnoki címet szerzett. 2017-ben a Pécsi Világbajnokságon modern szóló koreográfiám 11. helyezést ért el.

Sajnos a  Gráciában felnőttként már nem volt lehetőségem versenyezni, így kerültem át 2015-ben  a Bolero csapatába Czeglédiné Csonka Gabriellához. Ezekben az években is több kategóriában (szóló, duó, csoport) versenyeztem, amelyekben gyönyörű eredményeket értünk el. (Például: duó VB.2. hely). Itt szintén bizalmat kaptam tanításra és koreografálásra is.

Idéntől(2017) versenyzési éveimet befejezem. Így tudásomat amit ez alatt a 15 év alatt szereztem a rengeteg szuper tánc pedagógus tanáraimtól szeretném tovább adni kis tanítványaimnak.

Célom, hogy ők is részesei lehessenek a tánctól kapott szeretetnek, alázatnak és kitartásnak!

prutzkic-cintia-1
prutzkic-cintia-2
prutzkic-cintia-3
prutzkic-cintia-4
prutzkic-cintia-5