Website Logo

Győri tagozat

A Grácia Alapfokú Művészeti Iskola győri osztályaiban jelenleg heti kétszer 90 percben két tanszakon folyik az oktatás: modern tánc és társastánc. Mivel iskolarendszerű oktatásról van szó, a növendékeket osztályozzuk (főtantárgy illetve választható tantárgy, valamint szorgalom) a tanulók ellenőrző könyvet és bizonyítványt kapnak, a tanév végén pedig vizsgaelőadáson vesznek részt. A hiányzást igazolni kell. 6-18 éves gyermekeket és fiatalok várunk beiratkozásainkra.

Tanáraink a Magyar Táncművészeti Főiskolán szerezték meg diplomájukat, mindannyian sokoldalúan és jól képzettek. Modern tánctechnikákat, jazztáncot, musical-és show táncot is tanítanak.

A tanulók szülei a féléves képzésért 9.000,- Ft szülői hozzájárulást fizetnek.

A mindennapi testnevelés bevezetésével nehézségek támadtak az általános és középiskolai feltételek megteremtésében. Ha egy tanuló beiratkozik valamelyik táncosztályunkba, a heti két alkalom heti két testnevelés órát vált ki, amit hivatalosan igazolunk – igazolásunkat városunk számos iskolájában elfogadják.

Nyáron edzőtáborokat tartunk Puskás T.u.8. szám alatti székhelyünkön lévő tükrös balett termünkben. Ehhez lehetőség van csatlakozásra bármely osztályunkban tanuló diákunknak.

Azok a tanulók, akik kiemelkedően tehetségesnek mutatkoznak, lehetőséget kapnak arra, hogy versenyeken (hazai és nemzetközi) vehessenek részt.

Az ovisok 4-6 éves korig a Grácia Mozgásstúdió szervezésében csütörtök délutánonként, heti egy alkalommal, 45 perces óra keretében ismerkedhetnek a mozgás élvezetével és a tánc alapjaival (13.000,- Ft/félév). Versenyző utánpótlás csoportunk (6-9 évesek) tagjai szintén csütörtök délutánonként, heti egy alkalommal, 60 perces óra keretében már ezekre az elsajátított alapokra építkeznek, hogy tanév végére a versenyszabályoknak mindenben megfelelő kis csoportos koreográfiát mutathassanak be (16.000,- Ft/félév). Mindössze 7-10 növendékkel foglalkozunk, akik részt vehetnek a versenyzők szerda délutáni képességfejlesztő óráján is.

Minden osztályban és csoportban díjmentesen, minden kötelezettség nélkül próbaórán vehetnek részt az érdeklődők.

Tanáraink

Információk

KAPCSOLAT:

Hergenrőder Jácint – modern tánc osztályok 30/2049-249

Gellért Tünde – ovisok és versenyzők 20/936-77-88

e-mail cím: graciaart@gmail.com

Itt találsz minket

Ha a címekre kattintasz, a Google térkép segítségével meg tudod lesni, hogy merre is vagyunk. :-)